Lilian:

Vanaf 1990 was ik verpleegkundige in diverse ziekenhuizen / afdelingen in Nederland en Wales.  Dat heb ik met veel plezier gedaan maar het ontbrak wel vaak aan tijd om met échte aandacht naar mensen te luisteren. Ik wilde ook graag 'dieper' duiken in wat de mens beweegt. Vandaar de keuze voor de vierjarige haptotherapie-opleiding bij het Instituut voor Toegepaste Haptonomie in Nijmegen (post HBO), afgerond in mei 2015. Ik neem deel aan nascholingen op het gebied van psychosociale zorg.

Voor mij is het belangrijk dat je je veilig voelt tijdens de therapie. Dan kan je jezelf laten zien zoals je bent met al je eigen-aardigheden. Dat is de basis om te kunnen ontdekken wat je nodig hebt en hoe je hier handen en voeten aan kan geven in het dagelijks leven. 

Voel je welkom om een afspraak te maken voor haptotherapie of een kennismakingsgesprek. Telefoon: 06 1293 2775 Spreek een boodschap in dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug.

Lilian

 

Contact

Haptotherapie Lilian van den Einden is ook te vinden op www.haptotherapeut-info.nl.