Contact

Haptotherapie - Lilian van den Einden

H.G. Gooszenstraat 1, 1e verdieping, kamer 12
7415 CL Deventer

06 1293 2775

 

Naam*

Telefoonnummer*

Email-adres*

Bericht

Afspraak maken

 

 

adres in GoogleMaps

 

Intercom

Links van de hoofdingang hangt een bellenbord. Druk op de bel links van het naambordje, 1e verdieping, kamer 12,  Noem even je voornaam, dan doe ik via de intercom de deur voor je open. Je kunt dan doorlopen naar de wachtruimte op de eerste verdieping. Ik kom je ophalen op de afgesproken tijd. Beneden in de hal is een toilet.
N.B. ook als de deur open is graag eerst even aanbellen, zodat ik weet dat je er bent.

Let op: Het gebouw heeft helaas geen lift en wel trappen.

  • Auto: Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur en ook naast het gebouw (parkeerplaats tegenover het Rode Kruisgebouw).
  • Openbaar Vervoer:
  • Er stopt een bus vlakbij de praktijk: halte Dapperstraat (aan Hoge Hondstraat). De bus brengt je in een paar minuten van NS Station Deventer naar deze halte. Vanaf halte Dapperstraat aan de Hoge Hondstraat is het 1 minuut lopen naar de praktijk. Kom je uit de richting van het station/Centrum, loop dan een stukje terug in de richting van waar de bus vandaan komt en neem de eerste straat links. Dit is de H.G. Gooszenstraat. Ook kun je uitstappen bij halte H.J.G. Fesevurstraat (aan de Brinkgreverweg).
  • Lopen vanaf NS station Deventer: De praktijk is vanaf het station ook lopend goed te bereiken. Neem dan de achteruitgang (Diepenveenseweg)- ongeveer 15 minuten lopen. Voor route raadpleeg een routeplanner.
    Let op: als je met de bus aankomt bij het station (voorzijde), kun je door het station naar de achteruitgang lopen, maar heb je wel een OV-kaart nodig met voldoende saldo om door de poortjes bij de ingang te kunnen. Inchecken en uitchecken is dus noodzakelijk maar wel gratis. Meer info (NS). Omlopen kan ook, maar is een stuk langer.